Handelsbetingelser på kunstfotos.dk


Vigtigt angående din fortrydelsesret

Vær opmærksom på, at din 14 dages fortrydelsesret ikke gælder ved kundetilpassede produkter, som alle produkter på kunstfotos.dk er. Se forbrugeraftaleloven § 18, stk. 4.


Oplysninger om kunstfotos.dk

kunstfotos.dk og erik cheng photography er ejet af og drives af creatopia. De er formelt og juridisk den samme enhed.

creatopia
Engelstedsgade 42 2.
2100 København Ø
Telefon: +45 42 60 22 72
E-mail: ec@creatopia.dk

CVR-nr.: 36 67 60 35


Bank: Jyske Bank

Reg.: 5010

Kontonr.: 1573017Når du afgiver bestilling, accepterer du de nedenstående generelle handelsbetingelser gældende for kunstfotos.dk/creatopia.


Bestilling

Alle priser vises i DKK og er inklusiv moms. Når du bestiller produkter på kunstfotos.dk/creatopia, vil du umiddelbart efter købet modtage en ordrebekræftelse på den angivne e-mailadresse. Du skal være fyldt 18 år for at handle på kunstfotos.dk/creatopia, medmindre du har samtykke fra dine værger.


Betaling

kunstfotos.dk/creatopia benytter Stripe til at håndtere betalinger med de mest gængse betalingskort.


Du kan også vælge at betale via bankoverførsel, men vær opmærksom på, at du i dette tilfælde ikke er dækket af indsigelsesordningen. Efter bestilling sender vi et indbetalingskort til dig, som du kan betale med netbank. Varen sættes først i produktion, når bankoverførslen er registreret. Beløbet trækkes fra din konto, når produktionen er startet og afsendt.


Betaling foregår via Stripe eller bankoverførsel og aldrig i nogen form for kontantbetaling.

Sikkerhed

Du er altid sikret mod misbrug, når du betaler med betalingskort eller e-dankort. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 DDK, hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypteret (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Dermed har andre og kunstfotos.dk/creatopia ikke nogen mulighed for at læse oplysningerne.


Levering

Leveringstid for produkterne på kunstfotos.dk/creatopia er mellem 5-10 arbejdsdage. Levering foregår med GLS eller anden kurér til det nærmeste udleveringssted nær dig. Fragten i Danmark og Sverige for almindelige prints på Hahnemühle papir er gratis (Grønland og Færøerne undtaget). Tag kontakt til kunstfotos.dk/creatopia for at finde ud af prisen på fragt for Fragten for dibond-print og akustikprint. Forsendelse  af Hahnemühle print til Belgien, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Polen, Portugal, Spanien, Tyskland og Østrig koster 100 DKK inkl. moms.Forsinkelser

Indtræffer forsinkelser, kan du som bestiller kun ophæve aftalen, såfremt du samtidig med aftalens indgåelse har præciseret, at levering på et nøjagtigt tidspunkt er afgørende.


Transportskade

Det er dit ansvar straks ved modtagelse at undersøge, om emballagen har synlige skader. Hvis varen er transportskadet, kvittér da IKKE for modtagelsen. Fragtmanden SKAL tage pakken med retur, og du bedes tage billede dokumentation af alle skaderne og pakkelabels og herefter kontakte kunstfotos.dk/creatopia omkring dette. Hvis du først opdager skaden på varen efter kvittering, skal du straks henvende dig til os med dokumentation for skaden. Herunder skaden på både produktet og emballagen. Sørg altid for at gemme emballagen til sagen er afgjort, da det fungerer som afgørende dokumentation for transportskaden. Har vi ikke den nødvendige dokumentation, kan vi desværre ikke godtgøre et transportskadet produkt.


Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos kunstfotos.dk/creatopia

Vær dog opmærksom på, at alle produkter ved kunstfotos.dk/creatopia bliver specialfremstillet, og der er dermed lovmæssigt kun fortrydelsesret, indtil produktionen påbegyndes.

Derfor har du ifølge forbrugeraftalelovens §18, stk. 2, pkt. 3 ikke krav på, at kunne returnere billeder eller kræve betaling tilbageført.


Returnering

Returvarer skal vedlægges kopi af originalfaktura samt oplysninger om, hvorvidt du ønsker 

Reklamationsret:

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader opstået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Returneringsomkostninger bliver dækket i et rimeligt omfang.

Læs mere på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen website


Privatlivspolitik

Når du foretager et køb, gemmer registrererkunstfotos.dk/creatopia dine personoplysninger i et adresse- og regnskabssystem.

Dine oplysninger behandles naturligvis i overensstemmelse med reglerne i Persondataforordningen/Databeskyttelsesloven.

creatopia registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos kunstfotos.dk/creatopia og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Du har naturligvis ret til at få oplyst, hvilke oplysninger kunstfotos.dk/creatopia behandler om dig, og hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.


kunstfotos.dk/creatopia har i nogle tilfælde pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, de skulle bruge dem til. Du kan også kontakte kunstfotos.dk/creatopia, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive på: ec@creatopia.dk


Cookies

Cookies anvendes med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og for at gøre besøget nemt for dig. 


Logstatistik

Der laves logstatistik på websitet, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende der er mm.

Der er brug for følgende oplysninger, når du handler via kunstfotos.dk/creatopia:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.


Producenten som kunstfotos.dk/creatopia samarbejde med, opbevarer og behandler data i forbindelse med levering af varen til dig. Producenten behandler udelukkende oplysninger på mine vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.