Plakater på Hahnemühle papir

FAQ/OSS


Spørgsmål og svar


Spørgsmål: Hvordan kan det være at plakater ved kunstfotos.dk koster så meget?

Svar: Det allervigtigste hos kunstfotos.dk er et fair honorar til vores fotografer samt den bedste kvalitet! Kvalitetsmotiver, kvalitetspapir og kvalitetstryk. Vi kunne godt have valgt at producere vores plakater på almindeligt plakatpapir (150-200gr) på et standardtrykkeri og have et lager liggende, men det har vi bevidst fravalgt. Vi får specialprintet hver eneste plakat når den bestilles.


Derfor har vi også valgt den bedste kvalitet i papirtype. Vi har valgt eksklusivt at trykke på Hahnenühle silk 310gr syrefri papir. Papiret har et silke-look med en fint struktureret overflade og er faktisk en blanding af papir og bomuld. Det er et produkt som museer og gallerier vælger fordi papiret og overfladen tager mod blæk og farver med utrolig præcision. Farver bliver mere mættede og dybe og den sorte farve er rent faktisk sort. Detaljer står ekstremt skarpt og levende på dette papir. I kan læse meget mere hos Hahnemuhle.


Det trykkeri vi har valgt som samarbejdspartner er specialiseret i at levere tryk og produkter til fotografer, gallerier og udstillinger. De benytter en teknologi hvor de printer med 10 forskellige pigmenterede blækfarver som i kombination med papirtypen giver et verdensklasse resultat.

Spørgsmål: Er der forskel på trykket mellem papir, akryl dibond og akustikprint?

Svar: Ikke nævneværdigt: Trykket høj kvalitet på alle materialer. Akryl Dibond er faktisk printet på det samme Hahnemühle papir, men monteres så mellem to akrylplader hvor den forreste er klar og gennemsigtig.

Akustikprint står også virkelig godt med gode detaljer og klare farver. Selve plakatens format er større da akustikregulerende kvaliteter er afhængig af areal og dybde. Derfor anbefaler vi, at hvis du vil have fuldt udbytte af akustikprintet, så skal gå efter så stor en størrelse (LængdexBredde) som overhovedet mulig.


Spørgsmål: De størrelser som I sælger passer ikke mig, kan I printe i andre størrelser?

Svar: Ja det kan vi godt. Skriv til os og så finder vi en løsning der passer til dig.


Spørgsmål: Jeg er fotograf og vil høre om jeg kan komme med i kunstfotos.dk

Svar: Hos kunstfotos.dk er vi helt sikkert åbne for et samarbejde. Så skriv til os og lad os tage dialog derfra.