Om kunstfotos.dk - Smukke kunstplakater til hjemmet


Velkommen til! Jeg er Erik Cheng, og jeg har en baggrund i arkitektur, grafisk design og fotografi, og har arbejdet med visuel æstetik hele mit liv. Jeg har oprettet webshoppen, for at kunne dele smukke motiver og stemninger jeg og andre fanger i hele verdenen.


Jeg fotograferer mest af alt min hverdag og mine nærmeste. Jeg fotograferer mest for min egen skyld, for at fange de små øjeblikke og historier, som jeg synes er pudsige, smukke eller mindeværdige. Mit øje drives af stærke kompositioner og former. Jeg har også en svaghed for motiver, der fremstår mere fabulerende. Refleksioner, slørede bevægelser og mange lag, der gør det svært lige at se, hvad der er fanget, men som indbyder til, at gå på opdagelse.


Jeg har altid kameraet med på farten, og ofte er de motiver jeg fanger helt ligegyldige for andre end mig selv, men mange gange fanger jeg også motiver, der gør sig godt på vægge i hjemmet eller på kontoret, og på siden finder du kun motiver, som jeg særligt godt kan lide. Med tiden vil antallet af flotte kunstplakater udvikle sig, og andre kunstfotografer og grafiske kunstnere vil også være del af udvalget. 


Gennem årene har jeg lavet mange fotos og været særligt udvalgt af blandt andet Fujifilm UK og Capture One, til at præsentere mit fotografiske arbejde i deres regi. Senest er et foto blevet udvalgt til Dansk Arkitektur Centers udstilling "Fang din By".


Hvis du følger mig på Instagram og opdager et foto, som ikke er her i shoppen, kan du skrive til mig, og høre om det kan produceres til lige dine ønsker.


Du kan også se mere om mit fotografiske arbejde på www.erikcheng.dk