Læs om de forskellige materialer du kan få printet kunstplakater på.

Flotte plakater til stuen printet topkvalitetspapir fra Hahnemühle

Denne papirtype er absolut højeste kvalitet. God kontrast og fantastisk farvegengivelse. Med sin silkeblanke let strukturerede overflade er Silk Hahnemühle 310g en af vores absolutte bestsellers fra Hahnemühle og et klassisk valg til især portrætfotos.

Du får et naturligt hvidt papir med en pearl coatning, som styrker papirets modstandsdygtighed over for ridser og fedtfingre.

Se mere ved producenten Hahnemühle


Disse produter sælges uden indramning, så du helt selv kan vælge fra andre producenter.

Eksklusive plakater på Akryl Dibond

Dibond er en særlig form for indramning af kunstplakat der giver knivskarpe detaljer. Du får høj kontrast og en utrolig farvedybde, når dit billede monteres på indersiden af 3 mm akryl med en spejlblank overflade.

Fotoet printes på papir fra Hahnemühle. 

Akryl Dibond er fremstillet af et dibond print og monteres med akrylglas (en dibond plade). Dibond er perfekt til indramning af større fotografier, hvor fotoet bare skal stå ekstra fint, og vil lvære perfekt til fineart foto som du finder her på siden.


Billedet består derfor af tre lag: Øverst en 3 mm akrylplade (plexiglas), dernæst Fine Art Hahnemühleprint, og til sidst en 3 mm aluplade der afslutter og afstiver billedet. 


Dette produkt har skjult beslag på bagsiden.

Hahnemühle
Akryl Dibond

Plakater på væggen kan være akustikregulerende

Akustisk regulering er meget vigtigt i indemiljøer og kombineret med smukke motiver slå an to fluer med et smæk! Lydabsorption er på op til 0,95-1,0, og betyder, at kun 0-5% af lydenergien reflekteres når den rammer akustikbilledet. Dette er perfekt, hvis man vil undgå ekko og klang i hjemmet. Printkvaliteten er den samme som ved andre materialer.


En kunstplakat printes på en 20mm mineraluldsplade og du kan vælge mellem tre typer af rammer. Dette gør du ved at skrive det i kommentaren under bestilling. På rammerne er der integreret monteringsbeslag.

Typer af rammer
ramme profil
rammer ophaeng
Bagside akustikprint